21.4.2018 Vuosikokous

HELSINGIN TYÖVÄENOPISTON OPISTOLAISYHDISTYS RY:n
VUOSIKOKOUS

pidetään lauantaina 21.4.2018 opistotalolla Helsinginkatu 26, 00530 kello 14.00
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joihin kuuluu toiminta- ja tilinkertomuksen käsittely vuodelta 2017 sekä vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille.
Muistathan ottaa mukaasi jäsenkortin.
Kokouksen jälkeen kuulemme mielellämme opiskelijoilta ideoita ja toiveita yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi, tule mukaan.
Kokouskahvit tarjotaan Oppiskahviossa
Tervetuloa Hallitus.

2 kommenttia artikkeliin ”21.4.2018 Vuosikokous

1. Myös teksti LOMAKKEEN ylälaatikossa kaipaa hiomista.
    Osoitteen Helsinginkatu 26. Jälkeen on jäänyt tuo 00530 postinumero tarpeettomana ja hämäävänä kelloajan kylkeen.
    Vai onko tämä tarkistusta siitä, lukeeko kukaan

• Hei!

Kiitos viestistäsi. Minä nyt luin viestisi(vaikka taitaa asian suhteen olla jo myöhäistäkin) ja ainakin hetken (28.8. alkaen) vastaan näihin viesteihin sekä osaltani päivitän kotisivuja. Millaisia asioita sinä haluaisit, että kotisivuillamme olisi? Ollaan yhteydessä. Terveisin Virpi Kallas, sihteeri

Kommentointi on suljettu.