« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Tampereen Työväen Teatteri – Viulunsoittaja katolla

perjantai 1.12.

PE 1.12. TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERI – Viulunsoittaja katolla Lähtö klo 9.00 opistotalon edestä, Helsinginkatu 26. Lounas klo 11.00 Vaihmalan Hovi. Hinta 87 € jäsen / 92 € ei jäsen (viite 8772) Matti Huttunen, 040 832 4302 mk.huttunen@pp.inet.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
perjantai 1.12.

Ilmoittautuminen ja ohjeet
Muista ilmoittautua ensin ja maksa retki vasta sitten, kun tiedät että mahdut mukaan. Sitovat ilmoittautumiset retken yhteydessä mainitulle retken vetäjälle tai lipunmyynnissä.

Teatterimatkojen ja konserttien maksut tulee maksaa 5 ja muut 4 viikkoa ennen tapahtumaa. Lipunmyynti tiistaisin opistolla, Helsinginkatu 26, 2. krs kahvio klo 16.00 -17.00. Maksu maksetaan käteisenä ja tasarahalla. Lipunmyyntiä pidetään ala-aulassa kahvion ollessa suljettuna.

Ilmoittautuessa on annettava kaikkien lähtijöiden nimet ja puhelinnumerot. Jos maksaja on muu kuin retkelle lähtijä, siitä on ilmoitettava ennen maksua matkanvetäjälle.

Suosittelemme ilmoittautumista sähköpostilla ja maksua vahvistusviestin jälkeen suoraan tilille:

Tili: FI94 8000 1901 2344 77
Maksun saaja: HTO Retkeily.

Käytä maksaessasi retken viitenumeroa. Laita vielä viestiosaan retken nimi ja oma nimesi. Jos maksaja on henkilö, joka ei ole retkelle lähtijä, niin siitä on ehdottomasti ilmoitettava retken vetäjälle erikseen.

HUOM.! Hintoihin ei sisälly matkavakuutusta. Noudatamme lainmukaisia peruutusehtoja. Retkille, joissa on ruokailu, tulee ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdollinen allergia ym.

Tule mukaan retkeilytoimikuntaan!

Ilmoittaudu retkeilytoimikunnan sähköpostilistalle lähettämällä viesti osoitteeseen sipsukoponen@hotmail.com, niin saat ajankohtaista tietoa ja uuden retkiohjelman sen ilmestyessä.

Lähtemällä aktiiviksi retkeilytoimikuntaan pääset mukaan suunnittelemaan ja halutessasi vetämään retkiä.

Liity opistolaisyhdistyksen jäseneksi ja saa alennusta retkistä

Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki työväenopiston opiskelijat. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus. Jäsenyys on maksuton.

Jäsenkortilla saa alennusta yli 50 euroa maksavista retkistä, alennus on 5 euroa. Tutustu myös muihin jäsenetuihin.

Jäsenkortteja saa opiston toimistoista ja Helsinginkadun opistotalon Oppiskahviosta sekä ala-aulasta.
Jäseneksi voit myös liittyä täyttämällä tämän kaavakkeen.