Toiminta

Opistolaisyhdistys on perustettu ja rekisteröity jo alkuvuodesta 1920. Alkuaikoina toiminta oli erittäin vilkasta opiskelijoiden keskuudessa. Motiivina oli rakentaa kontakteja opistolaisten välille ja innoittaa opintoihin. Alkuaikojen innokas, monivuotinen opiskelija totesi haastattelussa, että opiskelussa ja yhdistyksen toiminnassa oli alkuaikoina ”aatteen tuntu”

Nykymuotoinen toiminta on muuttunut monilta osin ja yrittää mukautua tämän päivän haasteisiin ja tarpeisiin.

Yhdistys toimii pääosin eri toimikuntien kautta.

Tavoitteena on saada jokaiseen alueopistoon aktiivisten opiskelijoiden joukko, joka toimii yhteistyössä yhdistyksen hallituksen ja opiston henkilökunnan kanssa.

Niillä alueilla, joilla tällä hetkellä ei ole toimikuntaa, vastuullinen yhteyshenkilö nimetään hallituksen jäsenistä.

Opiskelijoilla on mahdollisuus saada alennuksia mm. taiteilija –  ja käsityötarvikkeista. Lue lisää jäsenyydestä ja jäseneduista Jäsenyys -sivulta!